Het onafhankelijk Raw Food kennisinstituut van Nederland

Zelf Glühwein maken

gluutje

Wist je dat je ook als je rauw eet heerlijke glühwein kunt drinken?
Lekker verwarmend in de winter!

Dit recept komt uit het eBook Raw Food in de Winter, dat tot eind november in de aanbieding is.

Ingrediënten:

rode wijn (is rauw) of vers geperst druivensap
kaneel
kruidnagel
steranijs
citroen-, madarijn- of sinasappel schillen
honing

Bereiding:

Verwarm alle ingrediënten tot ongeveer 45 graden en laat alles tenminste een uur trekken.
Je kunt de temperatuur in de gaten houden met een speciale keukenthermometer.
Drink de glühwein warm.

Wil je meer van dit soort heerlijke winter recepten hebben, dan kan ik je het eBook Raw Food in de Winter aanraden.
Dit eBook staat boordevol recepten en praktische tips en trucs om succesvol rauw te eten in de winter.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*