Het onafhankelijk Raw Food kennisinstituut van Nederland

Binnenkort Afvallen met Raw Food

Fruits-and-Vegetables

Ben je te zwaar en wil je wel wat of zelfs heel veel kilo’s kwijt, dan ben je hier aan het goede adres. Honderdduizenden mensen wereldwijd hebben met zijn allen al miljoenen kilo’s verloren door gewoon gezond plantaardig te gaan eten. Het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt en je hoeft ook niet te lijden om af te vallen.

Van gezond eten is nog nooit iemand te dik geworden. Het zijn juist de ongezonde dingen die dik maken: suikers, geraffineerde koolhydraten, (trans)vetten, teveel dierlijke voeding, alcohol en chemische toevoegingen aan onze voeding.

Naast verkeerde voeding speelt ook je leefwijze een rol. Drink je genoeg? Slaap je genoeg? Rookt je? Zijn er dingen in je leven die veel stress opleveren? Eet je voor het gemak vaak buiten de deur of haal je kant en klaar maaltijden. Ook je leefstijl is erg belangrijk in de strijd tegen overgewicht. Besteed je genoeg tijd aan jezelf en je aan wat jij eigenlijk nodig hebt? Kortom race je jezelf niet teveel voorbij?

In het programma Afvallen met Raw Food leer je hoe je stap voor stap meer gezonde plantaardige voeding kunt gaan eten. Wees niet bang, je hoeft niet ineens een extreem dieet te gaan volgen. Daar rekenen we juist voor eens en altijd mee af. Een dieet kun je maar een tijdje volhouden om dan weer in je oude patronen te vervallen. Gezond eten is iets wat je nooit meer kwijt wilt als je er eenmaal aan gewend bent en de voordelen van ondervindt.

We gaan aan de gang met gezonde verse producten, rauw of als je dat liever hebt ook wat licht gekookt of gestoomd. Dat hangt van je eigen voorkeur af en natuurlijk van het seizoen. In de winter is wat warmte altijd welkom, ’s zomers is een lekkere voedende maaltijd salade vaak al meer dan voldoende.

In dit programma behandelen we alle aspecten van Raw Food. Je leert wat er allemaal mogelijk is met verse groente, fruit, noten, zaden, kiemen, zeewier, zuidvruchten, wilde planten en zelfs … eetbare bloemen. Je krijgt uitleg over het gebruik van de blender, (slow)juicer, dyhydrator en de spiralizer, maar ook hoe je zonder deze apparaten de lekkerste raw food maaltijden klaar kunt maken. Kortom een bron aan inspiratie!

Heb je zin gekregen om dit programma te volgen, geef je dan even op voor de gratis recepten. Het is geheel vrijblijvend en je kunt er gelijk mee aan de slag. Zodra het geheel ge-update programma “Afvallen met RawFood” beschikbaar is, krijg je direct een mailtje. Dit zal zeer binnenkort zijn.

Op je gezondheid!

Drs. Annet van Dorsser
RawFood.nl

0 reactie

 1. Yvonne van der Zalm 6 november 2013 Antwoord

  Wil graag op te hoogte gehouden worden betreft Afvallen met RawFood

 2. Auteur
  Annet van Dorsser 6 november 2013 Antwoord

  Je hoort het vanzelf als je op onze mailinglijst staat.
  Als je ooit de gratis recepten hebt aangevraagd, sta je daarop.

 3. Henriëtte 10 november 2013 Antwoord

  Start je dit jaar nog met Afvallen met RawFood? Blijf graag op de hoogte!

 4. Auteur
  Annet van Dorsser 10 november 2013 Antwoord

  Waarschijnlijk start het programma begin januari.
  Prima moment om je goeie voornemens ook werkelijkheid te maken 😉

 5. Irma Koelemans 10 november 2013 Antwoord

  wil graag een aantal kilo’s kwijt op een gezonde manier.
  zou het fijn vinden om recepten te mogen ontvangen.

 6. Anne-Mieke Toufexis 11 november 2013 Antwoord

  Ben benieuwd!

 7. Soraya 14 januari 2014 Antwoord

  Hallo, ik wil graag ook met uw recepten een paar kilo’s kwijtraken op een verantwoorde en gezonde manier.

  Mvg Soraya

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*