Het onafhankelijk Raw Food kennisinstituut van Nederland

Welkomst aanbieding eBook Raw Food in de Winter!

Welkomst aanbieding eBook Raw Food in de Winter!
Sale!

€24,95 €9,95

Om je te bedanken voor je inschrijving, willen we je wat leuks geven. Deze welkomst aanbieding zie je maar één keer. Ontvang vandaag dit unieke eBook vol heerlijke raw food recepten en praktische tips met maar liefst € 15,00 korting!

Wil je in ons klimaat succesvol en verantwoord rauw eten in de winter, dan is dit ebook precies wat je nodig hebt. Je leert welke voeding je het best kunt kiezen om het altijd lekker warm te hebben, ook zonder dat je hoeft te koken. De meeste mensen die rauw gaan eten hebben het de eerste winter behoorlijk koud. In dit eBook leer je wat je allemaal kunt doen om rauw eten ook ’s winters tot een succes te maken. Door drs. Annet van Dorsser. Kijk hieronder voor meer informatie en de inhoud van dit eBook.

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Category: .

Deel

Om je te bedanken voor je inschrijving, willen we je wat leuks geven. Deze welkomst aanbieding zie je maar één keer. Ontvang vandaag dit unieke eBook vol heerlijke raw food recepten en praktische tips met maar liefst € 15,00 korting!

Je lichaam heeft warmte nodig

Raw food in de zomer klinkt makkelijk. Er is veel verse groente en fruit beschikbaar en je eet er meestal ongemerkt een heleboel van. In de winter is het echter anders. We zijn gewend om lekker warme (maaltijd)soepen en stamppotten te eten en hebben vaak helemaal geen zin in een bak met sla. En dit is logisch, je lichaam heeft warmte nodig. Kun je dan wel raw food eten in de winter? Veel mensen die al lang rauw eten verhuizen naar een tropisch klimaat of brengen daar de winter door. Toch kan het ook anders. Ook in ons vaak koude, winderige en natte klimaat is het mogelijk ’s winters 100% raw food te eten, zonder onderkoeld te raken.

De Chinese voedingsleer en Ayurveda bieden hier uitkomst door energetisch naar voeding te kijken. Eén van de aspecten waar naar wordt gekeken is of een voedingsmiddel of kruid verwarmend, neutraal of verkoelend is. Leef je in een warm klimaat, dan heb je vooral verkoelend voedsel nodig, leeft je in een koud klimaat dan heb je meer verwarmend voedsel nodig.

Ben je één keer op de hoogte van de verwarmende en verkoelende eigenschappen van de verschillende voedingsmiddelen, dan kun je die bewust gaan toepassen. Wil je rauw eten in de winter, dan is het des te belangrijker om verwarmende voedingsmiddelen te nemen. Veel mensen hebben het in het begin koud als ze rauw gaan eten. Natuurlijk heeft dit met de aanpassing van het lichaam te maken, maar zeker ook met de voedingskeuze.

In de eerste plaats gaat het in dit eBook over raw food in de winter. Het principe geldt echter voor alle seizoenen en klimaten. Je kunt met de kennis uit dit boek dan ook zeker goede keuzes maken in de lente, zomer en herfst of als je op reis gaat naar een land met een ander klimaat.

Zelf heb ik het de eerste winter behoorlijk koud gehad. Nu weet ik dat dit echt niet nodig is. Ook als je rauw eet, kun je het altijd lekker warm hebben.

Dit eBook is speciaal geschreven om je te helpen de goeie voedingsmiddelen te leren kiezen, als je in een koud klimaat ’s winters rauw wilt eten.

Omdat je niet langer hitte toevoegt tijdens de bereiding is het belangrijk verwarmende voedingsmiddelen te kiezen als uitgangspunt.

Universele principes

De besproken principes zijn universeel. Begrijp je ze eenmaal, dan kun je er je leven lang plezier van hebben. Zelfs als je ziek bent gelden deze principes. Sommige ziekteverschijnselen zoals koorts zijn tekenen van hitte, dan heb je verkoelend voedsel nodig. Verkoudheid daarentegen, het woord zegt het al, is een teken van koude, dan kun je beter verwarmend voedsel nemen.

Totaal nieuw kijk op voeding en raw food

Het eten van raw food wordt ook in Europa steeds populairder. Uit veel wetenschappelijk onder zoek blijkt dat het een heel gezonde keuze is. Toch zegt de kreet raw food op zich heel weinig. Er zijn zoveel manieren, waarop je een raw food dieet in kunt vullen.

Het eBook Raw Food in de Winter geeft je een totaal nieuwe visie op raw food en voeding in het algemeen en is een waardevolle aanvulling alles wat je al van voeding weet.

Inhoud inleiding

Verwarmende en verkoelende voeding

Inleiding verwarmend en verkoelend eten

Verwarmend raw food

Welk raw food kies je in de winter

Welke superfoods kies je in de winter

Je lichaam moet zich aanpassen

Voeding en de seizoenen

Warme tips en trucks als je rauw eet

Overige tips en trucks om warm te blijven

Inhoud recepten

Recepten voor verwarmende voeding

Ontbijten

Soepen

Maaltijden

Dranken

Smoothies

Sappen

Superfoods

Salades

Wilde planten

Gebruik van de dehydrator

Gekookt, gestoomd of gebakken voedsel

 

Inhoud tabellen

Tabel verkoelende, neutrale en verwarmende voeding

Granen

Bonen

Noten

Groente

Zeewier

Fruit

Superfoods

Wilde planten

Kruiden en specerijen

Dierlijk voedsel

Dranken

Ik ben er 100% van overtuigd dat de informatie in dit eBook bijzonder waardevol is. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten. Dan stort ik je geld terug.

In het 21-daagse Raw Food Coaching programma leer je, hoe je het raw food dieet kunt vinden dat het best bij jou past. In dit eBook leer ik je hoe je voeding aan kunt passen aan de seizoenen.

Bestel je eBook vandaag, download het direct

  • "Wat heb je een prettige manier van schrijven. Het leest makkelijk door en een super eBook om als naslagwerk te hebben. De winterse recepten zijn inspirerend, dat heb ik ook wel nodig, omdat mijn creativiteit nog niet zo ver rijkt als het gaat om het bereiden van raw-food in de winter. Ik ga met je advies en de info uit het eBook aan de slag. Ik ben erg benieuwd wanneer ik merk dat klachten idd gaan verminderen.Ten eerste nu genieten van een nieuwe manier van maaltijden bereiden. Bedankt voor het delen van je kennis en je enthousiastme." Mirella
  • ".... ik ben superblij met het eBook. Wat een waardevolle informatie om ook in de winter raw food te eten, veel makkelijke recepten en wat een eye-opener voor mij: het is een fabeltje dat alle rauwe voeding ook koud gegeten wordt. Dus wil je zeker in deze zoete decembermaand echt iets goeds doen voor jezelf en voor je gezondheid: koop net als ik het boek “Raw Food in de Winter”. Geloof me dat is echt een verademing na al die pepernoten, kruidnoten, banketstaven etc …." Yvonne op smaak.blogo.nl
  • "Ik heb het boek. Het downloaden is dus gelukt. Ik ben er blij mee. De recepten zijn echt met producten die in Nederland makkelijk te verkrijgen zijn, ook biologisch. Ik verwacht dat dit voor mij een goede opstap is om meer rauwe producten te eten. Ik ben pas een paar dagen geleden begonnen, maar voel me al een stuk beterder (vooral na de maaltijd ben ik niet meer zo moe en hangerig). Bedankt!" Joke
  • "Ik vind het een prachtig boek dat aangenaam leest! Veel succes ermee!" Marleen