Het onafhankelijk Raw Food kennisinstituut van Nederland

Over ons

foto-259

drs. Annet van Dorsser

RawFood.nl is het onafhankelijk Raw Food Kennisinstituut van Nederland en België. Het is opgericht door drs. Annet van Dorsser. Zij is voedingsexpert, klinisch psycholoog/pedagoog en acupuncturist (lid NVA). Annet is van kinds af aan gespecialiseerd in raw food, Chinese voedings- en kruidenleer, Ayurveda, macrobiotiek, orthomoleculaire geneeskunde en westerse voedings- en kruidenleer. Zij heeft over de hele wereld opleidingen gevolgd en les gegeven. Ook geeft ze inmiddels al 35 jaar voedingsadviezen, zowel voor kinderen als volwassenen. Zij heeft vier kinderen van 23, 21, 13 en 11, die altijd mogen eten en drinken wat ze lekker vinden, bijna altijd het beste kiezen en gelukkig heel gezond zijn.

Doel van RawFood.nl is om kennis te verspreiden over Raw Food en hoe er verantwoord mee om te gaan. Je leert hier wat er allemaal mogelijk is met Raw Food en waar je op moet letten om een volwaardige voeding binnen te krijgen. Ook wordt er aandacht besteed aan de gevolgen van het anders eten op je omgeving en sociale leven.

Raw Food kan heel veel gezondheidsvoordelen hebben, als je het goed doet. De meeste mensen voelen zich al snel fitter als ze meer rauwe plantaardige voeding gaan eten. Welke voeding dit kan zijn en wat je er allemaal mee kunt doen, leren we je via onze eBooks, online cursussen, boeken, DVD’s en bijeenkomsten.

Het ideale Raw Food dieet is voor iedereen anders. De één kan veel meer Raw Food eten dan de ander. Dit hangt van je constitutie en conditie af en uiteraard ook van het land waarin je leeft en het klimaat. Raw Food is in elk seizoen weer anders. Om je te helpen hier een goede balans in te vinden, bieden wij je belangrijke voedingsinformatie aan.

Of je nu wil afvallen, aankomen, meer energie krijgen, er stralender uitzien, je kinderen gezond wil opvoeden, je vrienden of familie bewust wil maken of gewoon lekker rauw wil eten, RawFood.nl geeft je waardevolle tips en adviezen. Profiteer van onze 40 jaar ervaring in voedingsbegeleiding. We helpen ook jou graag op de goede weg!

hippocrates-quote