Het onafhankelijk Raw Food kennisinstituut van Nederland

30-dagen Sappen Programma – Alles over Verse Sappen

30-dagen Sappen Programma – Alles over Verse Sappen

€77,00

Alles over het zelf maken van verse sappen voor een betere gezondheid.

Spectaculaire zomeraanbieding!

Kun je wel een opkikkertje gebruiken of wil je een paar kilo’s kwijt? De maand juli hebben we een spectaculaire zomeraanbieding. Het complete 30-dagen Sappen Programma is in de aanbieding van € 77,00 voor € 37,00. Dagelijks de lekkerste recepten en tips en truc in je inbox!

In het programma leer je in 30 dagen sappen te maken van groente, fruit, wilde planten, gekiemde zaden, tarwegras en superfoods. Het programma is uniek in zijn soort. Het onderscheidt zich van alle bestaande boekjes over sappen waarin vooral met fruit gewerkt wordt. In dit programma krijg je juist veel recepten met groente, kruiden, wilde planten en superfoods, omdat daar de voedingsstoffen in zitten, die we zo hard nodig hebben. Verder komen onderwerpen als de juiste sapcentrifuge, de geneeskrachtige werking van sappen en juicefeasten aan bod. De informatie wordt ondersteund door leerzame filmpjes.
Lees hieronder de uitgebreide beschrijving van dit programma.

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Category: .

Deel

Spectaculaire zomeraanbieding

Kun je wel een opkikkertje gebruiken of wil je een paar kilo’s kwijt? Dagelijks de lekkerste recepten en tips en truc in je inbox!

De bedoeling van dit programma is om sappen toe te voegen aan je dagelijkse voeding, waardoor je een enorme opkikker kan krijgen. Uiteraard is de informatie ook zeer waardevol als je gaat sapvasten, maar het programma is hier niet speciaal voor opgezet. Sappen zijn een zeer waardevolle aanvulling op je dagelijkse voeding en om je gezondheid te verbeteren.

Opzet van het programma 

Gedurende 30 dagen krijg je elke dag een email in je mailbox. De emails bestaan uit informatie, lekkere recepten, grapjes en leuke video’s. Het programma is op deze manier opgezet, zodat je elke dag even met de informatie bezig bent en geïnspireerd raakt om van alles te gaan uitproberen. De ervaring met onze andere programma’s leert, dat deze opzet heel goed werkt. Een boek lees je meestal een keer door en belandt dan in de kast.

Een 30-dagen cursus heeft als groot voordeel, dat je elke dag weer even met het onderwerp bezig bent. In praktijk hoor ik altijd van cursisten dat ze erg blij zijn met deze vorm van leren en dat ze veel meer van de informatie zijn gaan toepassen dan ze oorspronkelijk van plan waren. Het werkt erg inspirerend en motiverend om elke dag weer een aflevering te ontvangen. En ik hoor vaak van cursisten dat ze uitkijken naar hun dagelijkse mailtje(s) en deze erg missen als het programma afgelopen is.

Wil je

– Gezonder gaan eten

– Zonder moeite (een paar kilo of meer) afvallen

– Een lekkere opkikker krijgen

– Je familie of vrienden iets lekkers voorzetten

– Meer energie hebben

– Een mooie, gave huid hebben

– Je goed kunnen concentreren

– Goed slapen

– Een goeie conditie opbouwen

Reinigend en opbouwend 

Het drinken van verse, zelfgeperste sappen is een heel makkelijke methode om je conditie te verbeteren en meer energie te krijgen. Ze zitten barstensvol met goeie voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren.

Sappen zijn reinigend en opbouwend tegelijk, reden waarom ze in alle culturen werden gebruikt als methode om te reinigen en nieuwe energie op te bouwen. Bekend zijn de traditionele sappenkuren in het voor- en najaar en vastenkuren met verse sappen voor zieken.

 Snel opneembaar 

Het grote voordeel van vers geperste sappen is, dat ze makkelijk opneembaar zijn. Binnen 15 minuten zitten de voedingsstoffen in je bloedstroom, zonder je spijsvertering te belasten. Als je verse sappen drinkt is het geen enkel probleem om op een dag een paar kilo groente en fruit binnen te krijgen. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat verse groente en fruit van essentieel belang zijn voor een goede gezondheid. Toch is het niet altijd makkelijk er voldoende van binnen te krijgen.

 Makkelijk 

Het maken van verse sappen is eigenlijk heel gemakkelijk. Mijn kinderen doen het sinds ze een jaar of vier zijn. Zij hebben natuurlijk wel een mama, die ze er een handje bij helpt.

Wil jij ook weten, hoe je de lekkerste sappen kunt maken, dan heb ik goed nieuws voor je. Het 30-dagen Sappen Programma is ontzettend leuk om te doen, vol met lekkere recepten, informatie en video’s.

 Waarom sappen werken 

Je zult je misschien afvragen, waarom sappen kunnen helpen bij de meest uiteenlopende kwalen. Dit is vrij simpel te verklaren. Veel kwalen ontstaan door of hangen samen met voedingstekorten. Door het drinken van verse sappen kun je snel die tekorten aanvullen, waardoor je je snel beter voelt.

Een andere reden waarom (vooral de groene) sappen helpen je conditie te verbeteren, is omdat ze je lichaam meer basisch maken. Veel van onze huidige klachten hebben te maken met een te zure conditie door onze leef- en voedingwijze. Juist groene sappen helpen je conditie snel basischer te maken en te verbeteren.

Inhoud

– Inleiding verse sappen

– Een leuke video over verse sappen

– Watermeloen sap

– Alles over groentesappen

– Verfrissend groentesap

– Zoetsappig genieten

– David Wolfe over groentesappen

– Appelsap variaties

– Sap met wilde planten

– Alles over wortelsap

– Gemengd groentesap

–  Lekkere vruchtensappen

– Sap van verschillende soorten kool

– De wonderplant Aloë Vera

– Drie lekkere saprecepten

Inhoud

– Wat is Juicefeasting of Sapfeesten?

– Sappen in de winter

– Sap met goji bessen

– Gezond sap van peer en pijnboompitten

– De vijf smaken en een hartig opkikkertje

– De Juiceman genas zichzelf van blaaskanker

– Vruchtensappen in de blender

– Groentesappen in de blender

– Sap van kiemen

– Sap van tarwegras en gewoon gras

– Jason Vale maakt gemengd groentesap

– Groentesap met spirulina

– Jay Kordich’s – the Juice Man

– Groen sap voor kinderen en baby’s

– Het lekkerste saprecept

 Disclaimer 

Uiteraard is de informatie in dit programma alleen voedingsinformatie, bedoeld om je kennis van gezonde voeding te vergroten. Mocht je gezondheidsklachten hebben, dan adviseer ik je om naar een huisarts of specialist te gaan. Deze informatie kan nooit in plaats van goed medisch advies door een arts komen. Twijfel je of het drinken van verse sappen goed voor je is, overleg het dan altijd eerst met je arts. Zeker als je diabetes hebt, is het belangrijk om goed in de gaten te (laten) houden, wat een nieuw soort voeding met je doet.