Het onafhankelijk Raw Food kennisinstituut van Nederland

Combinatie pakket Raw Food Coaching Programma en Sappen Programma

Combinatie pakket Raw Food Coaching Programma en Sappen Programma
Sale!

€197,00 €127,00

Super winter aanbieding: tijdelijk de twee meest populaire programma's van RawFood.nl voor slechts € 127,00 i.p.v. € 197.

Leer in 7 weken alles wat je nodig hebt om verantwoord met raw food en zelfgemaakte sappen aan de gang te gaan. Een programma vol inspiratie en lekkere recepten, geschreven op basis van 40 jaar ervaring.

Voordelige combinatie van twee programma’s: het 21-daagse Raw Food Coaching Programma en het 30-dagen Sappen Programma. Totaalpakket voor een betere gezondheid! Het 21-daagse Raw Food Coaching Programma bestaat uit 21 dagen elke dag twee emails met alle achtergrond informatie over raw food, heel veel heerlijke raw food recepten en email support. In het 30-dagen Sappen Programma leer je in 30 dagen sappen te maken van groente, fruit, wilde planten, gekiemde zaden, tarwegras en superfoods. De programma’s kunnen tegelijkertijd of na elkaar gevolgd worden. Kijk voor meer informatie hieronder.

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Category: .

Deel

Het gaat hier om een combinatie van twee programma’s, die je tegelijk of na elkaar kunt volgen. Ons advies is om ze na elkaar in 7 weken te doen. Dan heb je voldoende tijd om alle informatie te verwerken, letterlijk en figuurlijk 😉

Drie weken dagelijkse raw food inspiratie!

– 21 dagen lang elke dag een email met veel informatie, theorie en achtergronden van raw food

– 21 dagen lang elke dag een email met lekkere recepten, waarop je eindeloos kunt variëren

– gratis email support voor praktische vragen

Het email programma bestaat uit schriftelijke informatie en veel video materiaal, waarin je de basis van de rawfood filosofie uitgelegd krijgt en kunt zien hoe je heerlijke en gezonde rauwe gerechten bereidt. Het is de bedoeling, dat je na afloop van het programma een goed beeld hebt van rawfood en een heleboel lekkere recepten kent, zodat je zelf verantwoord rauw kunt eten en ook leuke dingen voor je familie en kennissen klaar kunt maken. Ook zitten er lekkere recepten voor kinderen in de cursus en tips voor raw food onderweg of op je werk.

Door de intensieve begeleiding is het nu mogelijk op een heel gemakkelijke en leuke manier over te stappen op een gezonder voedingspatroon en succesvollere levenswijze. Heb je vragen tijdens de cursus, dan kun je die stellen via de email. Meer persoonlijke vragen kun je stellen tijdens de telefonische coaching, die je op dit moment extra bij het programma krijgt.

Klik HIER voor meer informatie.

In het programma leer je in 30 dagen sappen te maken van groente, fruit, wilde planten, gekiemde zaden, tarwegras en superfoods. Het programma is uniek in zijn soort. Het onderscheidt zich van alle bestaande boekjes over sappen waarin vooral met fruit gewerkt wordt. In dit programma krijg je juist veel recepten met groente, kruiden, wilde planten en superfoods, omdat daar de voedingsstoffen in zitten, die we zo hard nodig hebben. Verder komen onderwerpen als de juiste sapcentrifuge, de geneeskrachtige werking van sappen en juicefeasten aan bod. De informatie wordt ondersteund door leerzame filmpjes.

Klik HIER voor meer informatie.

Wil je

– Gezonder gaan eten

– Zonder moeite (een paar kilo of meer) afvallen

– Een lekkere opkikker krijgen

– Je familie of vrienden iets lekkers voorzetten

– Meer energie hebben

– Een mooie, gave huid hebben

– Je goed kunnen concentreren

– Goed slapen

– Een goeie conditie opbouwen

Dan is dit je kans!